Jubileum
34553
page-template-default,page,page-id-34553,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-34553

Jubileum

HSV Saints bestaat 60 jaar! Daarom vindt op 3 september vanaf 15:00 uur een reünie plaats voor alle leden en oud-leden. We starten met een mixed slowpitch softbaltoernooi.

 

Wil je nog eens een keer een balletje gooien of slaan, meld je dan aan! Aan het eind van de middag/begin van de avond is er een grootse bbq en een gezellige feestavond (met Saints quiz). De kosten voor de bbq zijn € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 15 jaar. Bij aankomst is er een gratis consumptie.

 

Wij zijn ook op zoek naar oud-leden: ben je zelf een oud-lid of ken je iemand die vroeger bij Saints gespeeld heeft of een andere functie heeft vervuld, geef dan naam en mailadres door via evenementen@hsvsaints.nl . Ook zijn wij op zoek naar oude foto’s. Deze kunnen naar hetzelfde adres gemaild worden of meegenomen worden op de dag zelf.

 

Schrijf je in via onderstaand formulier.