Teams
18751
page-template-default,page,page-id-18751,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Teams

HSV Saints heeft meerdere honkbal en softbal teams. Voor de allerkleinsten hebben we een Beeball team en de Saints heeft een heel actieve G-force!

 

Het wedstrijdseizoen loopt bij honkbal en softbal van april tot oktober. Voorafgaande aan de competitie worden vanaf half maart altijd enkele oefenwedstrijden gespeeld. Het seizoen wordt meestal afgesloten met deelname aan één of meerdere vriendschappelijke toernooien.

 

Jeugdwedstrijden worden over het algemeen op zaterdag gespeeld. De wedstrijden van volwassenen zijn, afhankelijk van het team waarin men speelt, ook op zondag of een doordeweekse avond.

 

In de zomer is er een zomerstop. Die wordt vastgesteld door de KNBSB en is voor HSV Saints niet beïnvloedbaar. ’s Winters wordt in een sporthal getraind. De conditie en basistechniek staan dan centraal.

 

In het menu kun je de informatie per team terugvinden zoals trainingsdag en het speelschema.

Speluitleg

Niet iedereen kent de spelregel van honkbal en softbal. Vandaar heeft de KNBSB in het kort de regels uitgelegd in twee folders.

 

Voor honkbal is deze hier te vinden.

 

De speluitleg voor softbal staat hier.