Doe mee
15341
page-template-default,page,page-id-15341,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Proeftraining en informatie

Lijkt honkbal of softbal je een leuke sport? Train dan een keer mee met de Saints om kom er achter hoe leuk de sport en de club is. Ook als je meer informatie wil hebben over onze club horen we dat graag. Gebruik bijgaand formulier en geef de volgende zaken door: je naam, je leeftijd, jongen/meisje of man/vrouw. Wij kijken dan met welk team je mee kan trainen en/of geven je de informatie die je nodig hebt.

Contactformulier

  Word lid

  Wil jij ook honk- of softballen bij de leukste honk- en softbalclub van Rotterdam? Bij HSV Saints ben je meer dan welkom en bij ons tel je echt mee! Wij hebben geen wachtlijst, rekenen geen inschrijfgeld, en hebben een schappelijke contributie. Download dan ons aanmeldformulier, vul het in en stuur het op naar secretaris@hsvsaints.nl .

  Contributie 2022

  HSV Saints hanteert een gunstige contributie. De hoogte hiervan hangt af van een onder andere leeftijd en bondsafdracht. Deze tarieven gelden per kalenderjaar. De bereikte leeftijd in het kalenderjaar is bepalend voor de hoogte van de contributie in dat jaar. Wij berekenen géén aanmeld-, administratie- of inschrijfkosten. De bondsafdracht is het bedrag dat wij als vereniging moeten afdragen aan de KNBSB voor inschrijving en verzekering. De hoogte van de bondsafdracht per leeftijdscategorie wordt vastgesteld door de KNBSB en is niet beïnvloedbaar. De getoonde contributie is inclusief de bondsafdracht.

  Leeftijd –  Contributie
  5 t/m 9 jr –  € 115,-
  10 t/m 14 jr –  € 155,-
  15 t/m 19 jr – € 190,-
  20 jr en ouder –  € 240,-
  G-Sport –  € 72,-

  Een trainingslid betaald de helft van de reguliere contributie (voor zijn/haar leeftijd).

  Speluitleg

  Niet iedereen kent de spelregel van honkbal en softbal. Vandaar heeft de KNBSB in het kort de regels uitgelegd in twee folders.

   

  Voor honkbal is deze hier te vinden.

   

  De speluitleg voor softbal staat hier.