Start jeugdcompetitie op zijn vroegst half mei
18594
post-template-default,single,single-post,postid-18594,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Start jeugdcompetitie op zijn vroegst half mei

Het kabinet heeft aan de stappen en data in het openingsplan wel de voorwaarde verbonden dat het aantal opnames van coronapatiënten in ziekenhuizen daalt. Voor sport staan de eerstvolgende versoepelingen gepland vanaf 11 mei.

Start jeugdcompetities

De datum van 11 mei betekent dat de startdatum van alle jeugdcompetities opschuift naar het weekend van 15-16 mei (was oorspronkelijk 24-25 april). Te zijner tijd bekijken we of en wanneer de afgelaste speelrondes kunnen worden ingehaald.

Start seniorencompetities

De nieuwe datum met versoepelingen voor de sport betekent dat de start van de seniorencompetities in elk geval opschuift naar de week van maandag 31 mei. Alle geplande competitiewedstrijden tot en met zondag 30 mei worden door de afdeling Competitiezaken op ‘afgelast door bond’ gezet.